Over mij

Hi!

Wat leuk dat je op mijn plekkie op het web komt kijken! Het mag een wonder heten dat je deze tekst überhaupt ziet staan, want deze website is zo’n twee jaar in de maak geweest. Eindeloos finetunen, weer andere foto’s kiezen, dromen over teksten… om uiteindelijk in twee weken te bedenken dat het ding af moest en alles in avonduurtjes eruit geramd te hebben.

En eigenlijk typeert me dit precies. Ik kan dingen met bijzonder veel liefde, veel te veel aandacht en eindeloos finetunen maken, omdat ik gewoon wil dat het het allermooist wordt. Zo werkt het ook bij de foto’s en verhalen die ik maak; ik wil gewoon heel erg graag dat je er blij mee bent dus ik stop er alle liefde in; voor, tijdens en na de shoot.

Tot zover mijn proces – het belangrijkste is namelijk de inhoud. En die inhoud, die moet een verhaal vertellen, in al mijn werk. Of dat nou een documentair fotoproject is zoals mijn project over huisarts Livia, of het een weergave is van een evenement of dat het foto’s zijn van jou en je gezin; ik wil je verhaal vertellen, laten zien wie jij ben en dat jij je herkent in de foto’s.