Hoi, ik ben Mirte!

Ik hou van blote voeten in het zand en banjeren door de sneeuw. Ik hou van harde wind die door je haren waait, van lachen naar vreemde mensen en van de berg op klauteren en er weer af roetsjen. Ik hou van op klein avontuur gaan met mijn gezin, maar ook van dagen bankhangen in pyjama met Disney filmpjes en ijs. Ik hou van dat alles de hele dag vastleggen met mijn camera.

Maar boven alles hou ik van echt. Echte mensen, echte emoties, echte liefde, echt leven. En natuurlijk echte beelden. Een beetje rauw, een beetje edgy, een beetje romantisch.

Ik kan niet wachten om jullie te fotograferen!

Kleine gebeurtenissen, grote herinneringen

Plakkerige knuffels vol met snot. Koekjes bakken waarbij het beslag tegen de muren zit. Banjeren door de modder en torens bouwen in het zand. Samen muziek maken, dansen door de kamer of boeken vol met stickers plakken. Dit zijn toch de momenten die je je voor altijd wil herinneren? Laten we samen op avontuur gaan en juist deze momenten vastleggen!

Laat zien wie je bent!

Ken je dat, dat je een foto van jezelf ziet en denkt: ‘daar lijk ik helemaal niet op mezelf?’ Dat zal je bij mij niet snel gebeuren. Mijn doel is om je compleet op je gemak te stellen tijdens de shoot, zodat je echt als jezelf op de foto komt. Maar dan wel op je mooist!

Leve de Liefde

Jullie houden van avontuur. Willen samen de wereld veroveren. En dat wil je vastleggen! Bij een aanzoek, een huwelijk of gewoon, tijdens een love shoot. Ik ga graag mee met jullie op avontuur en zorg dat de vonken van het beeldscherm knetteren!

“Gewone momenten en emoties gevangen in speelse, vrolijke beelden die je altijd bijblijven”