Dit zeggen anderen

Reviews

In plaats van je zelf vertellen waarom je een shoot moet boeken, laat ik liever de ervaring van anderen voor zich spreken!

 

Branding shoots

Al in de voorbereiding viel me op met hoeveel aandacht Mirte werkt.

Ze is echt geïnteresseerd in wie je bent en welke sfeer jij zelf graag met de foto’s wil uitstralen. Tijdens de shoot zelf zorgde ze voor een relaxte sfeer, waarin ik me kon ontspannen en stopte met ‘poseren’. Ze stelde verdiepende vragen waardoor ik bij mijn gevoel kwam en bij de essentie van het verhaal dat ik wilde vertellen met de foto’s voor mijn website.

Op de foto’s zie ik terug dat ze mij op m’n natuurlijkst en echtst heeft weten te vangen. Er is niks gelikts of glads aan, haar fotografie is menselijk en puur. Ik ben heel blij met de foto’s en krijg enthousiaste reacties. Mensen die mij goed kennen, zeggen: ‘Ja! Dat ben jij!’

Monique van der Werff

www.praktijkeja.nl

Mirte heeft geweldige foto’s van mij gemaakt!

Wat zo fijn is aan Mirte is dat ze je op een natuurlijke manier laat uitstralen wat je graag wilt overbrengen. Met Mirte gaat dat vanzelf en het is nog leuk ook. Ze voelt als geen ander aan wie je bent, waar je voor staat en wat je over mag brengen. Soms nog beter dan jijzelf.

 

Susan Veldkamp

www.susanveldkamp.nl

Ik heb nog nooit zulke mooie foto’s van mezelf gehad.

En ik heb ook nog nooit uit mijn eigen foto’s kunnen kiezen omdat ze allemaal zo mooi zijn, in plaats van omdat ik er ontevreden over ben! Het is zo mooi, dat wie ik ben en wat ik nu doe echt zo door jou is vastgelegd. Ik zie mezelf en ik denk jaaa! Dat is de vrouw die ik wil zijn en daar ben ik echt mega dankbaar voor.

 

Marita

Familie shoots

De foto’s die Mirte van ons gezin heeft gemaakt zijn zo’n geweldig cadeau.

 We wilden geen geposeerde plaatjes maar een realistisch beeld van ons leven, ons gezin en onze liefde voor elkaar. Dit is meer dan gelukt. Van tevoren twijfelde ik lang. Het is erg kostbaar en wat krijg je daar eigenlijk voor? Maar de enorme hoeveelheid foto’s en de ervaring van de shoot zelf zijn het echt waard. Mirte heeft ons gevat zoals we echt zijn en dat is zo ontzettend dierbaar.

Toen Mirte hier was ging het als vanzelf. Het voelde meteen vertrouwd. Iedereen kon zichzelf zijn (incl. peuter en kleuter), dat is te zien op de foto’s. Mirte heeft oog voor mooie dingen en momenten en legt alles met veel talent op een heel natuurlijke wijze vast. De sfeer op haar foto’s is geweldig.

 

Andrea

Het was een heerlijke ochtend vol plezier en ongemerkte fotomomenten.

Mijn peuter is momenteel erg eenkennig en kijkt doorgaans (uuuuren) de kat uit de boom. Ik was daardoor van tevoren best een beetje zenuwachtig.

Toen ik de deur opendeed voor Mirte maakte ze direct contact met de peuter en voelde meteen aan dat hij even moest wennen. Ze stelde hem op z’n gemak, en mij daarbij, met een flinke dosis vrolijke energie en liefde. Al snel werden er foto’s gemaakt omdat er direct leuke beelden ontstonden.

Het resultaat zijn prachtige foto’s die een mooie vertegenwoordiging vormen voor een alledaagse dag. En juist dat zijn van die mooie momenten om later terug te zien! Wij zijn super tevreden en zouden zeker nogmaals een fotoshoot inboeken!

 

Lianne

“Mirte werkt ontspannen, heeft humor en is echt goed met kinderen.”

Mirte heeft nu twee keer bij ons een fotoshoot gedaan. Het ene was een fotoshoot terwijl we gewoon thuis waren, aan het schilderen en voorlezen. Het andere was toen we een van de vrijeschoolse jaarfeesten thuis vierden. Allebei heel goede ervaringen!

Mirte werkt ontspannen, heeft humor en is echt goed met kinderen. Wat ik ook fijn vind is dat we ons zo op ons gemak bij haar voelden dat we gewoon onszelf konden zijn. Mirte bewoog zich rustig om ons heen en klikte precies op de juiste momenten, wat hele mooie maar ook echte foto’s opleverde. Ook fijn: je kunt gewoon met haar praten over wat jij graag wilt en overleggen over een bepaalde portret of manier van fotograferen. Met z’n allen op de bank of juist op de grond met een boek, alles kan.

Superfijn en supermooie foto’s. Een aanrader in Haarlem en omgeving.

 

Marleen

@vrijeschoolvoorbeginners

“Toen we de foto’s zagen waren we sprakeloos”

Als gezin hadden we een lastige periode achter de rug. De fotosessie met Mirte was voor ons een manier om een positieve nieuwe start te maken.

Hier zijn we dolgelukkig mee! Mirte draaide een paar uur met ons gezin mee als vlieg op de muur. We deden de dingen zoals we die altijd doen en voelden ons helemaal op ons gemak.

Toen we de foto’s zagen waren we sprakeloos. Je ziet in een oogopslag de warmte van ons gezin en de individuele band tussen de verschillende gezinsleden.

 

Sjoerd, Jaco & Sean

Leve de liefde shoots

As a former wedding photographer, I cannot recommend Mirte enough!

My fiance recently hired Mirte to photograph our proposal, and we could not be more thrilled with the results! Mirte went above and beyond to make our proposal special. She offered a lovely balance of suggesting poses and letting us just be with one another. This led to authentic photos that captured both the moment and all of the feelings involved without feeling staged or forced. As a former wedding photographer, photography is quite important to me, and I cannot recommend Mirte enough!

Caitlin & Chase – US

De foto’s zijn spectaculair!

We blijven ze maar weer opnieuw openen en bekijken. We moesten er zelfs een traantje bij wegpinken. Deze foto’s zullen voor altijd zo belangrijk voor ons blijven. Ontzettend bedankt en een dikke knuffel!

 

Andres & Maria – Colombia

We could not be any happier!

The photos are so amazing. I am so happy that I came across the tour during trip planning and that everything worked out the way it did, it was truly an unforgettable experience. Thank you for making such a special occasion so incredible. Much love from Sarah and I, until next time!

 

Andrew & Sarah – US

Professioneel, ervaren en met veel gevoel voor humor heeft Mirte onze verloving vereeuwigd in prachtige foto’s.

Haar oog voor details, artistieke visie, creativiteit en spontaniteit hielpen bij het vastleggen en creëren van gedenkwaardige scènes op een ontspannen en vreugdevolle manier. Ze stond altijd open voor suggesties en dacht mee, had initiatieven en veel ideeën en zorgde bij elke stap dat ze ons de beste herinneringen bezorgt. De fotoshoot voelde zo natuurlijk aan, we hadden zoveel plezier en het resultaat is spectaculair. Het draagt ​​haar prachtige stilistische vingerafdruk en portretteert de mooiste kanten van ons.

 

Jeffrey & Cristina – Nederland